top of page

Almere Media Producties

Commercial, Interview, corporate film, promo, teaser/trailer, instructiefilm, aftermovie…

Agrapen communicatie

Agrapen heeft veel ervaring met buitenlandse filmproducties en met projecten waarbij meer komt kijken dan schrijven en filmen alleen: research, informatie-analyse, communicatie-advies, organisatie en productie. Agrapen is betrokken bij mensen en wat hen drijft, respectvol, nieuwsgierig en luistert echt.

Corrino

We are storytellers, filmmakers, music lovers, tech-geeks.
We work worldwide with our clients and partners to connect with brands.
We know how to entertain, reach our audience and produce for multiple platforms.

HRN Entertainment

HRN Entertainment richt zich vooral op dans en video producties.

Onze hoofddoelstelling is het verzorgen van dansworkshops en het maken van video’s voor zowel zakelijk, als particulier gebruik.

Promotie van evenementen, sport, gezond omgaan met je lichaam, audities zijn onderdeel van onze doelgroep.

imBeeld

Een jong en fris communicatiebureau, gespecialiseerd in video. Wij maken video om jouw publiek te boeien, jouw verhaal te vertellen. Beelden dragen een verhaal, geven kleur en trekken de aandacht. Ze vormen een krachtig communicatiemiddel. 

IQ-Media: een full-service marketing-, media- & reclamebureau vol energie. Gespecialiseerd in de strategische inzet en productie van hedendaagse marketing- en communicatiemiddelen. Vanaf een startfase waarin de basiselementen van een bedrijf of merk als een huis moeten staan tot aan het bedenken en uitrollen van grote en innovatieve strategieën.

Klomp Creative

Klomp Creative produceert bedrijfsfilms, reportages, promotiefilms en commercials. Wij werken onder meer voor bedrijven, stichtingen, onderwijsinstellingen en overheid. Meedenken met de klant vinden wij heel belangrijk. U kent uw bedrijf of stichting het beste en weet hoe u zich wilt profileren. Klomp Creative denkt graag met u mee.

Koen Leerink

Hi! Ik ben Koen Leerink, professioneel filmmaker.

Meestal sta ik als regisseur op de set, echter kan ik het niet laten om af en toe te andere functies te vervullen. Check hieronder waar ik allemaal aan gewerkt heb en wat ik voor jou kan betekenen.

Tundra Tree

Tundra Tree is een onafhankelijk media bedrijf dat video- en fotografiecontent produceert voor marketing, educatie en informatie doeleinden.  Ons audio-visueel bedrijf is gespecialiseerd in het werken op locatie in allerlei omstandigheden en kenmerkt zich door flexibiliteit en aanpassingsvermogen om het hoogst haalbare uit uitdagende filmomstandigheden te halen. Wij richten ons dan ook met name op outdoor, sports, avontuur, reizen, cultuur, natuur en toerisme.

VidéPRO

Videpro Lelystad is gespecialiseerd in het maken van videoproductie's voor websites en YouTube. Beelden zeggen meer dan woorden en bewegende beelden op een webpagina trekken de aandacht van bezoekers. Voor een opvallende, krachtige productvideo is VidéPro uw partner. We maken films die bij uw identiteit en stijl passen om zo uw boodschap over te brengen.Vinke Vision

Vinke Vision is een fullservice mediabedrijf dat zich richt op evenementen- en videoproducties. Naast jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenland en een veelzijdig team hebben wij de juiste expertise, mensen, apparatuur en faciliteiten in huis om producties te realiseren, van creatief concept tot eindproduct. Kijk in ons portfolio voor de verschillende producties die we in de afgelopen jaren hebben gemaakt.

Please reload

bottom of page